Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2101g606kcal21g96.7g6.3g37.8g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 150g550kcal15.7g112.4g1.5g8g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2041kcal12g18g210.1g0g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Siirappi 210g634kcal0.2g155.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g9153kcal196.2g880g505g99.6g
Valittu annoskoko4968g4576kcal98.1g440g252.5g49.8g
Annoskoko puolitettuna2484g2288kcal49.1g220g126.3g24.9g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035