Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1529g1437kcal7.6g336.3g7.6g0g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu112g117kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1798g2338kcal377.7g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g9968kcal821g812.6g344g35.4g
Valittu annoskoko4968g4984kcal410.5g406.3g172g17.7g
Annoskoko puolitettuna2484g2492kcal205.3g203.2g86g8.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451