Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)203g710kcal24.3g139.9g3.9g10.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen141g1014kcal0g0g112.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri6.8g27kcal0g6.8g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g3501kcal48.6g293.4g233g20.2g
Valittu annoskoko497g1751kcal24.3g146.7g116.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna249g875kcal12.2g73.4g58.3g5.1g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716