KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g234g327kcal37.4g5.8g17.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 140g203kcal4.6g44.3g0.3g1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.8g15kcal0.8g0.7g1.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g117g80kcal3.6g14g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1251kcal92.8g129.6g39g2g
Valittu annoskoko497g625kcal46.4g64.8g19.5g1g
Annoskoko puolitettuna249g313kcal23.2g32.4g9.8g0.5g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396