Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g117g374kcal16.1g67.8g3.7g9.6g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Maito, Kevyt117g54kcal3.7g5.6g1.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa234g702kcal53.8g0g53.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g2596kcal150g163.6g146.8g20g
Valittu annoskoko497g1298kcal75g81.8g73.4g10g
Annoskoko puolitettuna249g649kcal37.5g40.9g36.7g5g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336