Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g191kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Palsternakka 42g27kcal0.2g5g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Selleri, annos 50g42g5.9kcal0.4g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g739kcal51.4g61.2g28.8g14.2g
Valittu annoskoko497g370kcal25.7g30.6g14.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna249g185kcal12.9g15.3g7.2g3.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.2g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970