Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g312g62kcal1.9g11.9g0.9g18.7g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g125g421kcal15.6g83.9g2.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g1157kcal37g197.6g24.4g54.2g
Valittu annoskoko497g578kcal18.5g98.8g12.2g27.1g
Annoskoko puolitettuna249g289kcal9.3g49.4g6.1g13.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828