Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g209g355kcal41.7g0g20.9g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g104g26kcal1.6g4.7g0.3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g104g45kcal2.5g6.5g0.3g1.8g
Pirkka kermajuusto 17%17g48kcal5.2g0.3g2.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)63g44kcal7.5g2.2g0.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g1054kcal117g27.4g51.8g3.6g
Valittu annoskoko498g527kcal58.5g13.7g25.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna249g264kcal29.3g6.9g13g0.9g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936