Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton7.8g1.6kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g63g33kcal3.6g3.3g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g47g87kcal6.4g0.9g6.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 47g21kcal0.1g4.4g0g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)94g319kcal8.4g66.6g1.8g7.5g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi3.1g5.9kcal0.1g0.8g0.3g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g970kcal37.6g153.2g21.4g17g
Valittu annoskoko498g485kcal18.8g76.6g10.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna249g243kcal9.4g38.3g5.4g4.3g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201