Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow3150g630kcal94.5g63g0g78.7g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä350g634kcal9.6g42g49g0g
Vuohenjuusto President700g1806kcal133g3.5g140g0g
Valkoviini kuiva 700g480kcal2.2g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g8337kcal478.6g225.4g518g157.4g
Valittu annoskoko4970g4168kcal239.3g112.7g259g78.7g
Annoskoko puolitettuna2485g2084kcal119.7g56.4g129.5g39.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744