Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1799g1942kcal413.7g0g32.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g494kcal0g0g55.9g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g1599g5755kcal191.8g1167.1g24g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)799g1479kcal175.9g16g79.9g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g400g1679kcal8g11.6g179.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g120g30kcal0.5g10.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9952g22958kcal1595g2439g744.6g1.2g
Valittu annoskoko4976g11479kcal797.5g1219.5g372.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna2488g5740kcal398.8g609.8g186.2g0.3g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560