Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala45g144kcal6.7g26.5g1.2g4.5g
Maitojuoma, profeel, valio150g30kcal4.9g2.7g0g2.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 45g19kcal4.4g0.2g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 45g62kcal5.6g0.1g4.4g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Ruokasuola jodioitu 2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g188g122kcal20.6g7.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1051kcal84.4g98.8g35g13.4g
Valittu annoskoko498g526kcal42.2g49.4g17.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna249g263kcal21.1g24.7g8.8g3.4g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040