Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 127g96kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Bataatti, kuorittu 84g68kcal1.3g14.2g0g2.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 84g29kcal0.9g4.6g0.2g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%28g31kcal0.8g0.8g2.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana997g641kcal22.6g79.2g21.8g12.4g
Valittu annoskoko498g320kcal11.3g39.6g10.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna249g160kcal5.7g19.8g5.5g3.1g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902