Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 68g52kcal11.7g0g0.5g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g169g110kcal2.9g20.3g0g0g
Palsternakka 34g22kcal0.2g4g0.1g1.5g
Kalaliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.8g0.3g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana997g383kcal30g50.6g1.8g3.2g
Valittu annoskoko499g192kcal15g25.3g0.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna249g96kcal7.5g12.7g0.5g0.8g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075