Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g158g189kcal28.4g2.7g7.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 105g28kcal3.5g3.3g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g70g238kcal17.5g0g18.2g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g8.8g30kcal1.4g0g2.7g0g
Lohkoperunat, Rainbow140g182kcal2.8g30.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g1535kcal108.8g83.6g84.2g0.4g
Valittu annoskoko499g768kcal54.4g41.8g42.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna249g384kcal27.2g20.9g21.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054