Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ahven 77g65kcal13.2g0g1.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Kalaliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g438kcal35g41.2g14g3.6g
Valittu annoskoko499g219kcal17.5g20.6g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna249g110kcal8.8g10.3g3.5g0.9g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622