Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1863g3093kcal354g0g186.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1397g419kcal64.3g26.6g4.2g22.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)559g1509kcal167.7g0g95g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1165g1747kcal18.6g40.8g174.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g13536kcal1209.2g134.8g920.4g44.8g
Valittu annoskoko4984g6768kcal604.6g67.4g460.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna2492g3384kcal302.3g33.7g230.1g11.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667