Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1869g206kcal20.6g20.6g3.7g18.7g
Parsakaali brokkoli 1168g410kcal54g22.8g3.5g29.2g
Kesäkurpitsa zucchini 935g169kcal5.2g23.4g3.7g6.5g
Valkokaali keräkaali 935g260kcal11.1g37.9g1.9g19.6g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g12g37kcal0.1g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g3015kcal183g231.4g119.4g150.4g
Valittu annoskoko4984g1507kcal91.5g115.7g59.7g75.2g
Annoskoko puolitettuna2492g754kcal45.8g57.9g29.9g37.6g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303