Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 432g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g267kcal0g0g30.2g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g864g3101kcal69.1g680.7g4.3g14.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g24g59kcal1.4g2g5g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1080g1166kcal259.1g0g5.4g0g
Pesto rosso158g456kcal6.6g8.2g44g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g130g97kcal2.9g18.8g1.2g0g
Findus thai wokkivihannekset1080g270kcal13g43.2g5.4g32.4g
Vesi, vesijohtovesi 1080g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g97g105kcal1.2g24.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9968g11043kcal706.6g1554.4g191.2g94.2g
Valittu annoskoko4984g5522kcal353.3g777.2g95.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna2492g2761kcal176.7g388.6g47.8g23.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823