Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g200g490kcal20g16g36g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl50g18kcal0.5g3g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)135g216kcal3.6g3.6g20.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr50g140kcal4g4.7g12g0.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix9g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g1749kcal56.8g57.8g138.2g1.8g
Valittu annoskoko499g875kcal28.4g28.9g69.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna250g437kcal14.2g14.5g34.6g0.5g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523