Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 186g142kcal3.5g28.8g0.4g1.9g
Lanttu 33g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g6g32kcal0g0g3.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g626kcal33.4g70.4g20.4g7.6g
Valittu annoskoko500g313kcal16.7g35.2g10.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna250g157kcal8.4g17.6g5.1g1.9g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877