Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g84g28kcal0.9g4g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g626kcal49.8g45.2g24.6g2.8g
Valittu annoskoko500g313kcal24.9g22.6g12.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna250g157kcal12.5g11.3g6.2g0.7g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571