Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 762g2614kcal77.6g533.3g9.1g26.7g
Margariini 60%, kultarypsi 601g3200kcal1.1g1.7g360.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 401g530kcal10.5g12.8g48.1g0g
Tonnikala öljyssä 561g1065kcal152.2g0g50.5g0g
Kananmuna kuoreton 662g944kcal82.7g2g67.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa802g2406kcal184.4g0g184.4g0g
Kevytkerma1203g1444kcal38.5g54.1g120.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g24405kcal1094g1207.8g1682.2g53.4g
Valittu annoskoko4992g12202kcal547g603.9g841.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna2496g6101kcal273.5g302g420.6g13.4g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726