Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 238g178kcal31.2g2.6g1g16.4g
Vesi, vesijohtovesi 1191g0kcal0g0g0g0g
Öljy286g2572kcal0g0g285.8g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2167g7437kcal220.9g1517.1g26g75.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g114g119kcal9g18.6g0.7g2.3g
Parmesaaniraaste, Tesco953g3715kcal314.4g0g270.6g0g
Basilika, kuivattu 14g36kcal2.1g2.9g0.6g5.8g
Timjami 4.8g14kcal0.4g1.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g28141kcal1156g3085g1170.2g204.4g
Valittu annoskoko4992g14070kcal578g1542.5g585.1g102.2g
Annoskoko puolitettuna2496g7035kcal289g771.3g292.6g51.1g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906