Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 998g4053kcal0g997.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 639g2193kcal65.1g447.3g7.7g22.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton72g230kcal16.6g7.5g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Voi 599g4346kcal7.1g2.4g487g0g
Kananmuna 50g(kpl)399g503kcal43.9g1.2g35.9g0g
Voi 300g2173kcal3.6g1.2g243.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g599g2396kcal0g599g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g599g3235kcal32.3g344.4g191.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g39234kcal347g4926.2g2041.6g45.2g
Valittu annoskoko4992g19617kcal173.5g2463.1g1020.8g22.6g
Annoskoko puolitettuna2496g9809kcal86.8g1231.6g510.4g11.3g
Arvot/100g100g393kcal3.5g49.3g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164542