Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Sipuli (kuorittu)880g238kcal11.4g42.2g1.8g15g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g144g310kcal19.9g31g12g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g800g2240kcal152g0.2g176g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g88g92kcal7g14.3g0.5g1.8g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Basilika, tuore 32g8.7kcal1g0.3g0.3g0.5g
Timjami, annos 3g24g51kcal2.2g6.5g1.8g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g10137kcal423.8g330.8g771.4g91.6g
Valittu annoskoko4992g5069kcal211.9g165.4g385.7g45.8g
Annoskoko puolitettuna2496g2534kcal106g82.7g192.9g22.9g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407