Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)479g603kcal52.6g1.4g43.1g0g
Sokeri 813g3302kcal0g812.6g0g0g
Rypsiöljy 574g5077kcal0g0g574.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1276g230kcal7.1g31.9g5.1g8.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1148g3940kcal117g803.8g13.8g40.2g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Rusina 383g1119kcal10.7g230g1.9g37.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g255g1531kcal61.2g16.8g137.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g31968kcal501g3878g1552.2g172.8g
Valittu annoskoko4992g15984kcal250.5g1939g776.1g86.4g
Annoskoko puolitettuna2496g7992kcal125.3g969.5g388.1g43.2g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097