Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2995g3244kcal236.6g488.2g18g62.9g
Hunaja799g2676kcal8g655g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore599g150kcal0g53.9g0g0.6g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g599g5391kcal0g0g599g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g22921kcal489.2g2394.2g1234g127g
Valittu annoskoko4992g11461kcal244.6g1197.1g617g63.5g
Annoskoko puolitettuna2496g5730kcal122.3g598.6g308.5g31.8g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384