JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2807g4659kcal533.3g0g280.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl802g682kcal11.2g35.3g56.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras261g696kcal22.2g133.4g2.6g34.9g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl465g609kcal60.5g2.3g40g0g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g13813kcal1280.4g418g766.4g107.4g
Valittu annoskoko4992g6906kcal640.2g209g383.2g53.7g
Annoskoko puolitettuna2496g3453kcal320.1g104.5g191.6g26.9g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927