Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl24g217kcal0g0g24.1g0g
Punajuuri 3007g1154kcal30.1g207.5g6g75.2g
Hunaja 60g199kcal0.3g48.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1083g3248kcal227.3g10.8g227.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 265g33kcal3g2.6g0.5g2.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g253g38kcal2.5g5.1g0.5g3.5g
Pinjansiemenet, Parrots301g1865kcal87.2g39.1g165.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g13506kcal700.8g627.4g847.6g184.8g
Valittu annoskoko4992g6753kcal350.4g313.7g423.8g92.4g
Annoskoko puolitettuna2496g3377kcal175.2g156.9g211.9g46.2g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252