Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1331g451kcal40.7g65.2g1.3g0g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 226g919kcal0g226.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g59g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2663g9136kcal271.3g1863.9g32g93.2g
Margariini 80 % laktoositon 466g3260kcal3g0g367.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g28220kcal687.4g4323.8g847.4g192g
Valittu annoskoko4992g14110kcal343.7g2161.9g423.7g96g
Annoskoko puolitettuna2496g7055kcal171.9g1081g211.9g48g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250