Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1125g315kcal6.7g66.9g2.2g28.1g
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.6g1.3g6.7g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)45g104kcal8.2g5.9g5.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)225g1058kcal27g16.2g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9990g4279kcal119.8g431.4g220g83.6g
Valittu annoskoko4995g2140kcal59.9g215.7g110g41.8g
Annoskoko puolitettuna2498g1070kcal30g107.9g55g20.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704