Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Grahamjauho 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1.9g6.6kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal0.8g4.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g234kcal8g44g2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646