KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Flora culinesse0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka (Pirkka)1.1g0.8kcal0.1g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.6g2.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko5g10kcal0.3g1.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g204kcal6.1g28.6g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584