Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kauralese 0.5g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.5g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.3g2.9kcal0.4g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal1.8g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko5g12kcal0.9g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g234kcal18g6g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658