Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g34kcal0.4g4.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko5g17kcal0.2g2.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g342kcal4g46g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746