Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g0.6g0.9kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g31kcal0.2g4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g15kcal0.1g2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1g0.3g0g
Arvot/100g100g312kcal2g40.8g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468