Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g2kcal0g0g0g0g
Valittu annoskoko5g1kcal0g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0g0g
Arvot/100g100g18kcal0g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820