Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Fariinisokeri0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suklaa tumma 0.5g2.7kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g31kcal0.4g4.8g1g0g
Valittu annoskoko5g15kcal0.2g2.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1.2g0.3g0g
Arvot/100g100g312kcal4.1g49g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181