Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g1.3g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.4g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal4g2g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961