RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1g3.1kcal0g0g0.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1.4g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Raparperi 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hermesetas-jauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g24kcal0.8g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna2g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g248kcal8.3g25g10.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435