Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1.4g1.5kcal0.2g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.6g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g92kcal5.9g5.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612