Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal2g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181