Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 0.9g2kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal4g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401