Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1.5g4kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal5.9g2g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390