Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.6g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal0g3.6g0g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0g1.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g0.9g0g0g
Arvot/100g100g143kcal0g35.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970