Porkkanakeitto

Keitä kuoritut perunat ja porkkanat sekä valkosipuli suolatussa vedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää maitoa ja vettä sopivasti.

Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Lisää varovasti rakuunaa ja muskottipähkinää makusi mukaan, ne ovat vahvoja mausteita!
Lisää pussillinen herneitä ja kiehauta.

Tarjoile raejuuston ja murennetun näkkileivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Arkirae (Valio), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Näkkileipä, Vaasan maukas0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g43kcal0g5.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381369