Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.1g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal1g1.2g0g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.5g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.3g0g0g
Arvot/100g100g90kcal9.8g11.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566