Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2.1g7.7kcal0.1g0.7g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella light0.8g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g24kcal0.8g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g227kcal7.7g13.5g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787