Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g38kcal0g4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644